Търси в
Град: София
Адрес: 1113 София, бул. „Драган Цанков” 36, ет. 1, офис 107;
Телефон: 02 963 29 55
Факс:
Уеб адрес: http://congresseng.com/
Дата: 8/4/2016 5:34:28 PM
• НАЕМ И ПРОДАЖБА НА КОНФЕРЕНТНО ОБОРУДВАНЕ
• ПРЕВОДАЧИ ЗА СИМУЛТАНЕН/КОНСЕКУТИВЕН ПРЕВОД
• ПРОЕКТИРАНЕ И ОБОРУДВАНЕ НА КОНФЕРЕТНИ ЗАЛИ
• СЦЕНИЧЕН ДИЗАЙН, КОНФЕРЕНТНИ ДЕКОРИ И МЕБЕЛИ
• ИЗГОТВЯНЕ НА 3D ПРОЕКТИ И ВИЗУАЛИЗАЦИИ

Със своя 10-годишен опит в организирането на конферетни събития, Конгрес Инженеринг е безспорен лидер в предоставянето на пълната гама услуги, необходими за провеждането на различен тип събития: конгреси, форуми, семинари, дискусионни или кръгли маси, аудио-видео презентации, годишни събрания, бизнес срещи или обучения, фирмени или коледни тържества, церемонии по официални откривания, връчвания на награди, коктейли, партита, ревюта и мн. други.
Конгрес Инженеринг е Вашият доверен партньор, който ще Ви предостави комплексна конферентна услуга: намиране на подходяща зала за провеждане на събитието; посрещане, превоз и настаняване на участниците; предоставяне на професионални преводачески услуги за симултанен, консекутивен или писмен превод от над 20 чужди езика, професионални фото и видео оператори, DJ, водещи и изготвяне на сценарии; осигуряване на кетъринг.
Като един от пионерите в конферентните рентал услуги в България, фирмата е безспорен лидер в отдаване под наем на най-висок клас конферентна техника (дигитални ситеми за симултанен превод; шумоизолирани кабини, отговарящи напълно на стандартите на ЕС; озвучителни и дискусионни системи; мултимедийна и презентационна апаратура за всякакъв вид широкоекранни проекции; професионални видео стени с възможност за различни конфигурации; ефектно осветление; система за лимитиране на докладното време; дигитална система за гласуване; видео и аудио конферентни връзки до различни точки на Света; компютърно оборудване; офис апаратура и др.)
Заимствайки добрите практики от европейските и световни лидери в конферентния бранш, Конгрес Инженеринг предлага изграждане на сценичен дизайн със специални декори и мебели, правещи всяко събитие униклано. В стремежа си първа да налага новостите на българския пазар и за улеснение на своите клиенти, фирмата прелага изготвяне на 3D проекти и предварителна визуализация на цялото събитие, позволявайки им да видят днес своето утрешно събитие.
Като официален представител/дистрибутор за България на водещи европейски компании - производители на конферентна апаратура, Конгрес Инженеринг предлага безконкурентни цени при продажба на професионално оборудване, необходимо за изграждане на конферентни зали и центрове. Благодарение на инженерния подход и креативния си дизайнерски екип, фирмата се наложи като неоценим консултант още при самото проектиране на конферентни зали.
Избирайки Конгрес Инженринг, Вие избирате една мощна компания, която превръща Вашите желания в реалност.
Категория:
Град: София
Адрес: ул. „Славянска” 24, ет. 2
Телефон: тел.: 02 4 111 100, Моб.: 0893 348 354
Факс:
Уеб адрес: http://www.masterclass.bg
Дата: 5/2/2015 12:12:54 PM
„Мастър Клас“ е учебен център за малки и големи! Забавление и знания за децата, нови възможности за възрастните!
Категория:
Град: Варна
Адрес: ул.Цар Симеон I,номер 6А
Телефон: 0896733843
Факс:
Уеб адрес: http://www.astoria-academy.com/
Дата: 1/29/2015 3:57:04 PM
Фирмата предлага работа с млад екип, професионалисти с модерни и иновативни начини за обучение, изцяло съобразени с възрастовата група и нивото на познания в съответната област. Нашите високо квалифицирани специалисти ще Ви преведат през различните препятствия които са свързани с усвояване на нови знания с лекота! Учебният план включва интересни и вълнуващи проекти и презентации за всеки един наш клиент, които ще спомогнат за подобряване и развиване на способностите. http://www.astoria-academy.com/
Езиков Център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето Ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех. Квалификацията ви днес е инвестиция в утрешния ден! От възможности към постижения!
Езикови и компютърни обучения, Помощ на ученика, АРТ курсове, Шофьорски курсове, Професионална квалификация професия Готвач, Барман, Сладкар, Изработка на мотивационно писмо и автобиография, Превод на документи, Висша математика, Марлин тестове
Категория:
Град: София
Адрес: бул. Цариградско шосе 47А, етаж 3, София 1124, България
Телефон: 02 8103 313
Факс:
Дата: 7/2/2014 3:15:16 PM
Почетно консулство на Република Мавриций в България. Седалището на Консулството е разположено в София, а консулският му окръг обхваща територията на цяла България.
Категория:
Град: Варна
Адрес: к.к. „Златни Пясъци”, адм. сграда “Рила” /до V-то РПУ на МВР –гр.Варна/
Телефон: 052-35-53-26
Факс: 052-35-55-00
Уеб адрес: http://www.vik-goldensands.com
Дата: 7/10/2013 10:18:53 AM
“ВиК - Златни пясъци” ООД обслужва територията на курорт „Златни пясъци” с водоснабдителни и канализационни услуги. ВиК операторът разполага с аварийно-диспечерски отдел с непрекъснат режим на работа, както и необходимата за обслужване техника в добро състояние.
Категория:
Град: Пловдив
Адрес: ул. "Гладстон" 46
Телефон: 032/ 633 003, 0898 458 164
Факс:
Дата: 6/4/2011 2:55:24 PM
Inter Advice Group предлага разнообразие от програми за обучение в езикови училища, колежи и университети в чужбина – бакалавърски, магистърски степени по множество специалности, летни и целогодишни езикови курсове на различни нива, стажове.
Категория:
Град: Варна
Адрес: ул. Железни врата 18
Телефон: 052/333 913; 0878/39 49 39
Факс:
Уеб адрес: http://www.jeravarna.com
Дата: 5/31/2011 4:32:22 PM
Езиков център ЙЕРА : При нас можете да изучавате - Английски, Немски, Руски, Италиански, Испански и Български език, както в малки групи така и индивидуално! Ние провеждаме курсове за всички нива и възрасти от начинаещи до напреднали, за малки деца, ученици, студенти и възрастни, специализирано обучение за изпити, матури и сертификати (FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TestDaF, ТРКИ и др.), бизнес езиково обучение и фирмено обучение.
За да осъществим всичко това по най-добрия начин и с високо качество ние обръщаме сериозно внимание, както на уюта и комфорта на учебната среда, така и на квалификацията на нашите преподаватели! Подбрали сме за Вас богато разнообразие от най-новите и успешни учебни системи на водещи издателства, добавихме към тях допълнителни образователни материали, които да допълнят Вашето обучение и да го направят по ефективно и ползотворно. Благодарение на опита и професионализма на нашите преподаватели, разработихме специална методика на преподаване и индивидуален подход към всеки един курсист!
В края на всяко ниво се полага изпит и издаваме документ за успешното му завършване.
Курсовете се провеждат в удобно за Вас време възможност за дневно, вечерно и съботно - неделно обучение!
Категория:
Град: Пловдив
Адрес: ул."К.Фотинов" 15
Телефон: 032628374
Факс: 032628374
Уеб адрес: http://www.centerbg.org
Дата: 1/19/2011 3:36:45 PM
Център “Образование за демокрация” е неправителствена организация в обществена полза, която съдейства за развитие на демократично гражданство и утвърждаване на демократичните идеи и ценности чрез обучение, консултации, обмяна на информация и опит на общините в България, сруктурите на гражданското общество, институциите на държавната власт, бизнеса, медиите и гражданството.
Категория:
Град: Троян
Адрес: Ул: 34-ти Троянски полк 43
Телефон: 067062413
Факс:
Уеб адрес: http://pgmet-troyan.hit.bg
Email:
Дата: 4/23/2010 11:09:08 PM
Официален сайт
Категория:
Град: Бургас
Адрес: ул. Св. Св. Кирил и Методий №18
Телефон: 056844443
Факс:
Уеб адрес: http://www.radost-school.com
Дата: 4/14/2010 11:50:32 AM
Частна занималня Радост стартира през декември 2009 г. и e отвoрена за деца над 7 г, които поради ангажираност на родителите, се нуждаят от помощ при подготовка на уроците си или просто искат да прекарат времето си в игри с другарчета докато мама и тате се върнат от работа.
Категория:
Резултати 1-10 (от 204)
Първа « НазадСтраница:1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10Напред » Последна