Търси в
Уеб адрес: http://www.rumi-art-unikati.com
Дата: 8/1/2014 3:18:51 PM
Добре дошли в галерия Руми Арт.

Един пъстър и шарен свят, сътворен от творческите хрумвания и сръчните ръце на Румяна Драгомирова - член на Регионалната занаятчийска камара София,майстор художествено плетиво.
Поспрете се, разгледайте!
Всяко нещо тук е УНИКАТ, две неща не се повтарят.Изделията са разнообразни по вид, материал и предназначение.
Тук ще намерите ръчно плетени чанти или арт чанти от текстил, декорирани с плетиво на една и две куки или макраме,а така също и с кожа, ръчно плетени шапки или арт шапки от плат, украсени с плетиво, комбинирани с кожа.Бижутата са ръчна изработка в широка гама - макраме или плетени на една кука, бижута от вълна, бижута от естествена кожа.
Дрехите са уникати, авторски.Ще намерите и всевъзможни сувенири, ръчна изработка.
Съчетавайки изкуството на художествените и приложните занаяти със съвременните техлогии, майсторката не спира да твори своя шарен, уникален свят, да обогатява уменията си с нови, защото творецът е творец за цял живот.
Категория:
Уеб адрес: http://www.kartini-bg.com
Дата: 4/4/2014 1:31:49 PM
Онлайн галерия за картини и репродукции. Разполагаме с богат набор от авторски творби на български художници.
Категория:
Уеб адрес: http://www.samuilvelichkov.com
Дата: 9/17/2012 4:25:21 PM
Черно бяла пейзажна фотография. Всички фотографии в портфолиото се предлагат отпечатани на висококачествени хартии. Всяка фотография се предлага в лимитирана серия от 30 копия , ръчно подписани и номерирани от автора, придружени със сертификат за автентичност.
Категория:
Уеб адрес: http://galeriata.com
Дата: 9/16/2012 12:15:10 PM
Продажби онлайн на картини, пластики, статуетки, скулптури, икони, дърворезби, бижута и др. Луксозни и уникални подаръци, произведения на изкуството.
Категория:
Уеб адрес: http://www.rumi-art-unikati.com
Дата: 7/17/2011 8:31:47 AM
Тук ще намерите оригинални, уникални плетени чанти или арт чанти от текстил, декорирани с плетиво на една и две куки или макраме,а така също и с кожа, уникални плетени шапки или артистични шапки, украсени с плетиво, комбинирани с кожа.Бижутата са ръчна изработка в широка гама - уникални, плетени с техниката макраме или на една кука от памук, коприна и ламе, етнобижута от вълна, изработени чрез иглонабиване или мокър фелтинг, понякога в комбинация с плетиво и кожа ,накити от естествена кожа, само кожа или в комбинация с филц и плетиво.
Дрехите са уникати, авторски,богато украсени с плетиво.Картините са авторски-пастел, акварел и графики.Не липсват и аксесоарите-терлици ,колани,шалове, декоративни възглавници и още много плетива от текстил или кожа.Ще намерите и всевъзможни сувенири, ръчна изработка от дърво, текстил, стъкло,кожа.
Категория:
Уеб адрес: http://www.nevypetkova.webs.com
Дата: 2/3/2011 7:33:01 PM
Тук може да видите моите маслени картини
www.nevypetkova.webs.com
Категория:
Уеб адрес: http://www.flygallery.hit.bg/
Дата: 1/7/2011 3:21:40 PM
Виртуална галерия за изобразително изкуство. От тук можете да си изберете, поръчате картини за вашия интериор.
Категория:
Уеб адрес: http://reinbol.com/
Дата: 1/2/2011 1:41:33 PM
В галерията са експонирани картини на известни наши творци от миналото: Александър Мутафов, Стоян Василев, Йордан Алексиев, Иван Филчев, Теньо Желев, Ангел Нинов, Сава Цоновски, Христо Тодоров, Васил Ганчев, Тоню Цанев, Борис Данков, Вера Къдринова , както и съвременни живописни творби на проф.Емил Николов, Бианка Ненова, Мариана Добрева, Калин Балев, проф. Стоянка Узунова, Вяра Георг и др.
Категория:
Уеб адрес: http://www.vida-gallery.com
Дата: 12/15/2010 12:53:44 AM
Галерия ВИДА е артистично пространство, в което културата на показване и предлагане на произведенията е израз на уважение към изкуството и неговите ценители.
Категория:
Уеб адрес: http://aaaaa.hostoi.com
Дата: 9/7/2010 11:40:16 AM
картини от художника Никола Тодоров
Категория:
Резултати 1-10 (от 21)
Първа « НазадСтраница:1 - 2 - 3Напред » Последна