Търси в
Уеб адрес: http://www.duende-studio.com/
Дата: 7/28/2016 12:54:41 PM
Функционални решения, 3D проект, реализиране на интериорен дизайн на жилища, заведения, изложбени площи, офиси. Ремонти и обзавеждане, декорация, София
Категория:
Дата: 5/30/2016 10:21:28 AM
Демо уеб сайт за козметика и козметични продукти. Изработка на уеб сайт за козметика или козметичен продукт. Направете си уеб сайт сега!
Категория:
Уеб адрес: http://www.polaris-pdd.com
Дата: 8/5/2015 3:08:24 AM
Разработка, внедряване и поддръжка на софтуер. Обслужване на системи за мониторинг на алармени събития. Софтуер за ефективно управление на охранителния бизнес.
Категория:
Уеб адрес: http://www.devnox.com
Дата: 6/5/2015 10:09:12 PM
Изработване на уеб сайтове, Responsive уеб дизайн, изработка на онлайн магазини.
Категория:
Уеб адрес: http://www.mobecco.eu/
Дата: 5/22/2015 2:43:35 PM
MOBECCO SOLUTIONS е специализирана в проектирането, разработването и kомерсиализирането на системи за безжичен пренос на данни, безжични комуникации, web и мобилни софтуерни решения за управление на дистанция и мониторинг на домотични контролни системи, мобилни екипи, автомобилни флоти в реално време.
Използвайки съвременните комуникационни и интернет технологии, Mobecco Solutions създава хардуерни и софтуерни решения, представляващи комплексни и високо технологични он-лайн информационни системи достъпни от всяка точка.
Разработени за да бъдат използвани в международен контекст, софтуерните решенията на Mobecco Solutions са многоезични.
Разполагаща с офиси във България и Франция, Mobecco Solutions комерсиализира продуктите и решенията си в Европа, Близкия Изток и Северна Африка.
Категория:
Уеб адрес: http://www.pro-sol.eu
Дата: 2/25/2015 1:04:54 PM
Изработка на успешни онлайн магазини, фирмени уеб сайтове, онлайн каталози. Оптизация за търсачки. Вече 5 години се грижим за Вашето представяне в интернет.
Категория:
Уеб адрес: http://webprobulgaria.blog.com
Дата: 11/23/2014 8:30:08 AM
Уеб и графичен дизайн. Онлайн реклама и интернет маркетинг. Сео оптимизация и социални мрежи
Категория:
Уеб адрес: http://www.alfapmv.com
Дата: 11/10/2014 1:38:17 PM
Център за професионално обучение Alfa PMV Ви предлага серия от безплатни лекции, които са част от провеждания от фирмата цялостен тримесечен курс по графичен дизайн състоящ се от 9 модула: Photoshop, Illustrator, InDesign, Flash, Dreamweaver, Corel Draw
както и знания за предпечат, оформление на страница, Web дизайн и външна реклама.

Курсът предлага три форми на обучение – присъствена, дистанционна и с видео уроци.

Дистанционното обучение се провежда със специализирана онлайн система, която позволява присъствие в залата с преподавателя, участие в уроците в реално време, възможност за задаване на въпроси и демонстрация директно на Вашия компютър. Което ви позволява да се намирате във всяко населено място, но да присъствате на курса в реално време в София. За целта са Ви необходими - компютър, връзка с интернет и уеб камера.

При невъзможност от физическо или онлайн присъствие се предоставя пълен запис на проведения урок и онлайн комуникация при възникнали въпроси.

Курсът по графичен дизайн е в 9 модула включващи 270 учебни часа и се провеждат в дневна, вечерна, онлайн и индивидуална форма.
Можете да избирате между седмична, съботно-неделна или смесена форма на обучение.

Преподавателите ни са с дългогодишен стаж в бранша, което ви дава реална възможност да придобиете знания и умения за нова професия, в която да се реализирате.

www.alfapmv.com
Категория:
Уеб адрес: http://www.futurist-labs.com
Дата: 10/13/2014 2:56:33 PM
Ние сме компания за разрабока на мобилни акцикации, приложения и софтуер с офиси в Лос Анжелис, Сан Франциско, България и Източна Европа, фокусирана върху ултрамодерните технологии. Като футуристи, ние работим по проекти, които имат за цел да са уникални, полезни и да удивят хората.
Категория:
Уеб адрес: http://www.selmatic.com
Дата: 8/28/2014 2:13:03 AM
Разработване, внедряване и поддръжка на ERP системи с марка SelMatic. Консултантски услуги по реинженеринг на бизнес процеси. Внедряване на SelMatic ERP. Осигурена бизнес и техническа поддръжка. Специализирани ERP и POS решения за търговски вериги.
Категория:
Резултати 1-10 (от 825)
Първа « НазадСтраница:1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10Напред » Последна