Търси в
Уеб адрес: http://downsyndrome.bg
Дата: 9/21/2016 4:26:37 PM
Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун е единствената легитимна нестопанска организация в България, която защитава интересите и отстоява правата на хората със Синдром на Даун.
Категория:
Уеб адрес: http://www.childandspace.com
Дата: 10/23/2013 5:06:05 AM
НПО с обществено полезна дейност, което управлява социални услуги и предоставя подкрепа на деца в риск, деца със специфични потребности, техните семейства и професионалистите, работещи в социалната, здравната и сферата на образованието.
Категория:
Уеб адрес: http://www.videlei.com
Дата: 7/7/2012 10:08:42 PM
Виделей - извън матрицата. Истината за неистината - статии, видеофилми, снимки, семинари, екскурзии по мистични места и др. Само във "Виделей".
Категория:
Уеб адрес: http://teenews.eu/?p=11109
Дата: 5/23/2012 8:48:04 PM
Жена, работеща в магазин, в близост до столичния хотел Рила, е станала жертва на ожесточено нападение от гарвани вчера. Още няколко десетки столичани са станали жертва на подобен кошмар в стилистиката на Хичкок, докато са преминавали в паркове в центъра на столицата. Някои от тях са получили наранявания от клюновете на животните.

Причината за странното поведение на птиците, според учени е в скорошното сравнително силно земетресение в Перник, което беше усетено изключително силно и в София. Изглежда то е изнервило животните и е предизвикала странната реакция.
Категория:
Уеб адрес: http://www.bgwomenclub.us
Дата: 1/30/2012 1:23:29 AM
Женска организация занимаваща се с благотворителност, основана от Боряна Павлова в Ню Йорк
Категория:
Уеб адрес: http://aa-bg.info/
Дата: 12/9/2011 5:29:24 PM
Анонимните Алкохолици е общество на мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общия си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизма.

Единственото изискване за членство е желанието да се спре пиенето. Няма такси или вноски за членуване в АА. Ние се издържаме сами чрез собствените си волни дарения.

АА не е свързано с каквато и да е секта, религия, политика, организация или институция. Не желае да се включва в обществени спорове. Не подкрепя и не се противопоставя на каквито и да е каузи.

Главната ни цел е да останем трезви и да помогнем на други алкохолици да достигнат до трезвост.


Не се колебайте да потърсите помощ!
Категория:
Уеб адрес: http://ngo.bg/
Дата: 10/4/2011 7:16:17 AM
Желаете бeзплатни сайтове за нпо. Заповядайте на нашия специализиран сайт за бeзплатни сайтове за неправителствени организации. Free MLM предоставя безплатна система за събиране на предоставени дарения жизнено нужни на нпо директно онлайн.
Категория:
Уеб адрес: http://www.aitosnews.com
Дата: 1/26/2011 2:06:07 AM
Айтос нюз .Електронно новинарско издание.Новините от Айтос ,общината и региона. Актуални събития и факти такива, каквито са.Медия без цензура.
Категория:
Уеб адрес: http://www.archivek-p.org
Дата: 11/2/2010 11:46:15 AM
Вестник "Комунистическа правда" е орган на Градския комитет на Българската комунистическа партия в София.Той е предназначен за подпомагане работата на гражданите в борбата им с медийното затъмнение и разясняването на политиката на партията сред пролетарските слоеве и групи на обществото.
Категория:
Уеб адрес: http://www.philatelyunion.bg
Дата: 4/17/2010 6:52:38 PM
Съюзът на българските филателисти е доброволно сдружение на колекционерите на пощенски марки. Филателията е едно от най-разпространените хобите на хората в България.
Категория:
Резултати 1-10 (от 12)
Първа « НазадСтраница:1 - 2Напред » Последна