Търси в
Уеб адрес: http://grandconsult.net/
Дата: 11/8/2016 6:12:35 PM
Фирма Гранд Консулт е счетоводна къща, в която работят счетоводители с богат опит в счетоводното обслужване на фирми. Счетоводната фирма упражнява дейността си по предлагане на счетоводни услуги на територията на гр. София. Качеството на предлаганите счетоводни услуги е гарантирано, както и професионалното отношение към всички настоящи и бъдещи клиенти на счетоводната кантора
Категория:
Уеб адрес: http://www.zeta-79.com
Дата: 12/21/2015 4:54:22 PM
Абонамент и счетоводно обслужване, данъчни консултации на фирми и земеделски производители в гр. Велико Търново
Категория:
Уеб адрес: http://www.meg82.com
Дата: 5/15/2015 5:00:25 AM
Предоставяне на Финансово-счетоводни услуги, съставяне на годишни финансови отчети и декларации, трудово-правни услуги, данъчни консултации от MEG82.COM. Отлично професионално обслужване. Пълна гама от счетоводни услуги.
Категория:
Уеб адрес: http://bsiservice.eu
Дата: 2/27/2015 4:54:31 PM
Зад името „БИ ЕНД СИ СЪРВИС” стоят повече от 30 години професионален опит в областта на счетоводството, данъците и финансите. Извършваме пълната гама счетоводни и административни услуги, разрешаваме вашите данъчни казуси, колкото и сложни да са те, извършваме финансови операции и ви предлагаме консултации, съпътстващи Вашия бизнес.
Тук сме за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ. Ние ще приемем Вашите предизвикателства за наши и заедно с Вас ще се борим с тях, за да може вашият бизнес да се развива и просперира. Нашите услуги са насочени единствено и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото ние работим и пред когото се отчитаме. Услугите, които извършваме целят Вие да получите максимална полза за вашия бизнес, при цени и качество – без конкуренция. Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба.
Ние вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията, разбиране на проблемите в дълбочина и вземането на адекватни мерки за разрешаването им.
Ако и Вие споделяте нашите идеи и ценности, не се колебайте да се свържете с нас.
Категория:
Дата: 2/6/2015 6:20:43 PM
Счетоводна кантора Костел -гр.София предлага абонаментно счетоводно, данъчно и ТРЗ обслужване на фирми(обработка и деклариране на ДДС, интрастат, трудови и граждански договори, заплати и осигуровки, годишни финансови отчети, годишни данъчни декларации, консултации), регистрация на фирми.
Категория:
Дата: 1/23/2015 3:04:55 PM
Счетоводна кантора “ШАНС 2007? предлага цялостно счетоводно обслужване за фирми от малкия и среден бизнес. Залагаме на индивидуалният подход към всеки клиент.
Може да сте наш клиент както за цялостно счетоводно обслужване, така и за конкретна задача или услуга.
Категория:
Уеб адрес: http://alvaconsult.eu
Дата: 1/9/2015 10:22:19 PM
счетоводно обслужване, консултации, защита при ревизии, изработка и поддръжка на web страници
Категория:
Уеб адрес: http://www.sngaccounting.com
Дата: 11/23/2014 4:34:53 PM
Предлаганите от нас счетоводни услуги са: осчетоводяване на цялата документация на Вашата фирма; начисляване на амортизации; обработка на документи за командировка в страната и чужбина; изготвяне на отчет за вземания от клиенти и за задължения към доставчици; следене на оборотите по ДДС, съставяне на дневници по ЗДДС и справка – декларация по ЗДДС; подаване на справката – декларация по ЗДДС към НАП; подготвяне на документи за регистрация по ЗДДС; изготвяне на Интрастат и VIES декларации и подаването им в НАП; представяне на юридическо или физическо лице пред органите на НАП; електронно банкиране; писане на платежни документи; изготвяне на тримесечни отчети към БНБ; изготвяне на периодични финансови отчети; изготвяне на статистически тримесечни форми; изготвяне на оборотни ведомости; годишно приключване на Вашата фирма; изготвяне на годишните статистически форми и предоставянето им в НСИ; изготвяне на годишна данъчна декларация за доходите на частно физическо лице; публикуване на финансови отчети в Търговския Регистър; регистрации на фирми.
Категория:
Уеб адрес: http://account.ovo.bg/
Дата: 11/12/2014 1:13:49 PM
Предлагаме пълен набор от счетоводни услуги, абонаментно счетоводно обслужване, регистрация на фирми, регистрация по ЗДДС, данъчни, счетоводни, трудово- правни, осигурителни консултации и др. Услугите ни са съобразени с актуалното счетоводство, данъчно, социално- осигурително и счетоводно законодателство. Приоритет в работата ни е спазването на добри практики.
Категория:
Уеб адрес: http://www.savetax-bg.com
Дата: 10/22/2014 6:32:28 AM
счетоводни услуги, Ко Консулт, schetovodni uslugi, schetovoditel, счетоводно обслужване, счетоводни услуги цени, счетоводни услуги софия, счетоводна фирма, цени на счетоводни услуги, търся счетоводител, регистрация на фирма, регистрация на оод
Категория:
Резултати 1-10 (от 232)
Първа « НазадСтраница:1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10Напред » Последна