Търси в
Уеб адрес: http://atclima.bg
Дата: 11/13/2016 5:03:24 PM
АЙ ТИ КЛИМА ЕООД - Продажба и монтаж на климатици в Пловдив и страната. Битова и промишлена климатизация. Битови термопомпи. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатични инсталации.
Категория:
Уеб адрес: http://www.klimaticite.bg
Дата: 8/27/2015 10:58:35 AM
Фирма Биттел е официален вносител на климатици и климатични системи с марките Daikin, Toshiba и Nippon. Компанията е утвърдила позиции си в сферата на климатичната техника и оборудване не само на българския пазар, но и на европейския. Предлагаме иновативни решения за климатизация и вентилация, изцяло съобразени с вашите изисквания и потребности. Продуктовата гама включва: инверторни климатици, хиперинверторни климатици,мулти сплит системи,термопомпи,системи за централна климатизация, както и професионални климатици - колонни климатици, касетъчни климатици, канални климатици и таванни климатици.
Категория:
Уеб адрес: http://www.libragroup.org/
Дата: 11/26/2014 1:56:52 PM
Либра Груп ООД е основана през 1999 година в град Варна. От тогава фирмата се развива и успешно работи в две основни направления - търговия и сервизно ремонтно обслужване.
В областта на търговията с домакински електроуреди, Либра Груп има два фирмени магазини в град Варна, като голям търговски център на бул. Трети март 36 и магазин на бул. Сливница 154 .
В настоящият интернет магазин са представени всички домакински електроуреди от марките, на които сме представители.За повече информация на адрес: http://libragroup.org/
Дружеството е официален представител на Gorenje за Североизточна България. Традициите при работата с тези наши пратньори имат 15 годишна давност и са свързани освен с продажбата на електроуреди, със сервизна дейност и продажба на оригинални резервни части.
Нашата фирма е вносител на уредите с марка HANSA и кафемашините BRIEL, които са без аналог на българският пазар.
Във времето се наложиха и продуктите на CATA,ТЕКА,LIBHERR,BOSCH,BLANCO като производство с европейско качество и разумни цени.
От 2 години Либра Груп е официален представител и на MIELE. Немската марка създател на домакински електроуреди като пералната машина и прахосмукачката и чието мото е: „Всичко друго е компромис“
Основната част от продуктите, които предлагаме, са налични в нашите складове разположение във Варна и София. Нашата цел е бързото и качествено услужване на всеки клиент.
Категория:
Уеб адрес: http://popravqm.com
Дата: 9/16/2014 5:42:11 PM
Сервизът извършва ремонт, монтаж и абонаментна поддръжка на всякакъв вид битова техника - хладилници, фризери, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиялни, печки, климатици, абсорбатори, микровълнови, бойлери, кафемашини, уреди за вграждане и други, по домове, офиси, заведения, хотели и други в района на град София и областа.
Категория:
Уеб адрес: http://remont-boileri.com
Дата: 9/16/2014 5:37:38 PM
Ремонт монтаж и демонтаж на всякакъв вид газови и електрически бойлери.
Оторизиран гаранционен сервиз за марка Дипломат, Термомакс, Брависимо, Белисимо, Елко и Виком.
Извън гаранционно обслужване на Теси, Матев, Елдоминвест, Атлантик, Светльо Шишков, Аристон, Горение, Бош, Мидея, Нео и др.
Категория:
Уеб адрес: http://10bg.com
Дата: 6/22/2014 9:49:07 AM
Климатици и системи за отопление и вентилация Варна. Промоция на климатици за дома и офиса. Инверторни и конвенционални климатици. Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на климатици
Категория:
Уеб адрес: http://10bg.com
Дата: 6/22/2014 9:45:49 AM
Климатици и системи за отопление и вентилация Варна. Промоция на климатици за дома и офиса. Инверторни и конвенционални климатици. Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на климатици
Категория:
Уеб адрес: http://xerko.info
Дата: 6/11/2013 1:35:04 PM
Директен внос и продажба на едро на качествена бяла техника втора употреба. Богат избор от нови модели употребявани уреди, както и всякакви резервни части за тях.
Категория:
Уеб адрес: http://vimax.bg/
Дата: 4/17/2013 10:34:29 AM
Вимакс Клима ООД разполага с няколко магазини разположени в гр. София и партньори в цялата страна. Предлага голяма продуктова гама, включваща битови климатици, термопомпени системи, VRV и VRF системи, конвекторни панели. Фирмата работи с водещите и утвърдени марки на пазара: Daikin, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Tpshiba, Edax, Airelec. Всяка стока може да бъде закупена на изплащане, да бъде платена в брой, по банков път, чрез POS терминал или с наложен платеж.
Категория:
Дата: 3/9/2013 10:25:59 PM
Ако желаете най- добро качество, насочете се към климатици Daikin, но ако предпочитате най- удачното отношение на цената спрямо качество , то климатици Midea са Вашият избор. Това се отнася за градовете с горещи летни градуси като Пловдив, климатикът става не луксозна придобивка, а задължителна необходимост
Категория:
Резултати 1-10 (от 99)
Първа « НазадСтраница:1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10Напред » Последна